Servis za skije

Popravljamo i servisiramo skije i snowboard. Prodaja i najam opreme za skijanje.

Korisni savjeti

Želimo vam olakšati izbor kvalitetne i pristupačne opreme za sportske aktivnosti. Ovdje ćemo se potruditi objasniti osnovne stvari koje bi trebali znati kod izbora proizvoda i opreme. Svakako nam se javite za više savjeta ili ako imate kakvih pitanja. Posjetite našu trgovinu, a više informacija kako doći do nas možete pronaći ovdje


Savjeti za skijaše

Skije i snow bordovi su mehanički proizvodi, shodno tome za pretpostaviti je da se i oni povremeno kvare i oštećuju te je potrebno održavanje za vrijeme i poslije sezone zimskih radosti.

S pravilnim održavanjem u mnogome ćete pridonjeti tome da svoju opremu ( skije, pance, štapove) dovedete u optimalnu poziciju za višegodišnje korištenje. U tim nastojanjima najviše ćete pomoći sebi ako posjetite servis Mr. Big Sport gdje se možete uvjeriti u vrhunsku kvalitetu i izbor raznih vrsta, veličina i kvalitete ski opreme, a gdje ćete dobiti i pokoji savjet za ostale članove vaše obitelji ili prijatelje.

Ski servis Mr. Big Sport djeluje već punih 10 godina u sklopu kojeg postoji i servis bicikla. U našem ski servisu vršimo sve vrste strojne i ručne obrade skija i snow bordova te montaže i demontaže vezova za iste.

Najam ski opreme također je u opisu usluga koje nudimo tako da tu možete pronaći više vrsta skija, panci, kaciga, bordova i ostale opreme za bezbrižnu ski sezonu.

Najmovi ski opreme su u kategorijama dnevne, vikend, tjedne i sezonske usluge najma tako da sa pristupačnim cijenama možete računati na duži vremenski period korištenja opreme za ski sezonu.

Sva oprema koju iznajmljujete u Mr. Big Sport servisu potpuno je ispravna, servisirana i spremna za korištenje.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u servisu sportske opreme vjerujemo da će se suradnja s Vama nastaviti kroz još niz uspješnih godina.

Vaš Mr. Big Sport