Servis za skije

Popravljamo i servisiramo skije i snowboard. Prodaja i najam opreme za skijanje.

Korisni savjeti

Želimo vam olakšati izbor kvalitetne i pristupačne opreme za sportske aktivnosti. Ovdje ćemo se potruditi objasniti osnovne stvari koje bi trebali znati kod izbora proizvoda i opreme. Svakako nam se javite za više savjeta ili ako imate kakvih pitanja. Posjetite našu trgovinu, a više informacija kako doći do nas možete pronaći ovdje


Savjeti za skijaše

Ski savjeti

Ski savjeti

Da biste se lakše odlučili u vezi opreme za zimske ski radosti, prvenstveno skijanje, otvorili smo ovu stranicu da bismo Vas uputili u proizvode i dodatnu opremu koju je poželjno koristit da biste više uživali u zimskim mjesecima.

Ako imate bilo kakvih upita u vezi skijanja ili bordanja svakako nam se javite te posjetite našu trgovinau Mr. Big Sport.

Za više informacija koje možete odmah saznati koristite našu stranicu, a kako doći do nas saznajte ovdje!

Servis skija i snowbordova je potrebno raditi ne samo zbog estetskih razloga ( različita oštećenja na podlozi i vezovima) nego to povezuje i sigurnije korištenje na stazama te veći užitak u vožnji.

Sa dobrim servisom opreme dobit ćete veću sigurnost i koristiti manje snage za savladavanje raznih zahtjevnih situacija u kojima se možete naći tijekom skijanja te smanjiti mogućnost neželjenih situacija.

Za takve sigurne i precizne skije ili snowbordove potrebno je dobro i pravilno naoštriti tj. izbrusiti rubnike radi njihovog pouzdanog prijanjanja na sniježnu podlogu pa čak i na ledene plohe koje se mogu naći na djelovima staza.

U takvim uvjetima, dobrog servisa i zimske radosti postaju radosti jer je vijuganje i savladavanje prepreka na stazi puno bezbrižnije i stvara veselje.

U ostalom sam prvi dojam lijepih, dobro iszbrušenih, navoskanih i sjajnih skija ili snowbordova daje osjećaj sigurnosti da ćete ono što ste zamislili na snijegu i ostvariti.